Bestil tid: +45 42 47 34 50 - eller kontakt her: kontakt@psykologtrinemundbjerg.dk

Cool Kids

Cool Kids / Chilled / Cool Little Kids

Cool Kids/Chilled/Cool Little Kids er et manualbaseret angstbehandlingsprogram for børn og unge.

Cool Kids/Chilled/Cool Little Kids bygger på kognitiv adfærdsterapi og er udviklet på Macquarie University i Australien og oversat til dansk på Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge v/Aarhus Universitet.

cool kids

Cool Kids/Chilled

Cool Kids/Chilled løber over 10 sessioner hvor barnet/den unge og forældrene lærer om angst og forskellige strategier til håndtering af angst. 

Formålet med behandlingen er, at barnet/den unge lærer at mestre og kontrollere sin angst, ved at få indgående kendskab til angst, ængstelige tankemønstre og ved gradvist at udfordre angsten. 

Foruden undervisningen og opgaverne i sessionerne vil barnet/den unge få forskellige hjemmeopgaver der skal arbejdes med mellem de aftalte mødegange.

Cool Kids er for børn i alderen 6-12 år og Chilled for unge i alderen 13-17 år.

Cool Little Kids

Hvor barnet/den unge aktivt deltager i Cool Kids og Chilled, henvender Cool Little Kids sig til forældre og fungerer som manualbaseret rådgivning og sparring på 6 sessioner. 

Cool Little Kids er for forældre til børn i alderen 3-6 år.

Praktisk info

Inden opstart af et Cool Kids/Chilled/Cool Little Kids afholdes en forsamtale hvor vi i fællesskab kan vurdere, hvorvidt programmet er relevant for jer og jeres barn.

Programmerne bliver som udgangspunkt udbudt som individuelle forløb, hvor forløbene kan tilpasses det enkelte barn/unge og dennes specifikke problemstillinger.

barn